Om Berit

Stolt. Åldersrik. Politiskt erfaren.

Barndomens somrar vid Båven och Dunkern har präglat min syn på ett gott liv. Att få ströva i skog och mark, plocka bär och svamp, påta i trädgården och samtidigt ha nära till släktingar och vänner i Stockholm är det optimala livet. Att få leva småskaligt i det stora.

Mitt val av bostadsort blev Sparreholm, i hjärtat av Sörmland där man kunde förverkliga sina drömmar. Det fanns gott om jobb, affärer, bra dagis och skola. Föreningslivet var det kitt som samlade många kring olika aktiviteter. Gamla som unga var delaktiga i bygdens utveckling.

Det var då jag bestämde mig för att delta i det politiska livet. Valet blev Folkpartiet, det parti som stod upp för varje människas frihet, kraft och integritet. Ett parti som också tar ansvar för den mest utsatta människan. Kollektiva lösningar passar inte alla. Fler elever måste klara skolan, fler människor måste komma i arbete. Antiliberala tendenser gror i myllan av hopplöshet och utanförskap.

Liberalismen är en fantastisk ideologi, den behövs mer än någonsin då samhället hotas av extrema krafter. Jag är stolt att få förnyat förtroende att representera Liberalerna i det kommande viktiga valet.

Jag är fri. Därför Liberalerna.